Toimitusehdot

Toimituskäytäntö

Päivitetty 23.10.2021

VERKKOKAUPPA

Myymme tuotteita ainoastaan täysi-ikäisille yksityishenkilöille EU-alueella. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja postikulujen muutoksiin. 

TILAAMINEN

Tuotteemme tilataan verkkokaupasta www.kaninkolo.fi. Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostitse, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet koosteena. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää voimassaolevan sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu toimitusehtoihin tilatessaan tuotteet.

TOIMITUSTAVAT JA TOIMITUSKULUT

Postitamme tuotteet 2-3 arkipäivän kuluessa, kun maksu tuotteista on saapunut. Postikulut ovat kiinteät paketin/kirjeen koosta riippumatta. Yhdet postikulut kattavat maksimissaan 35kg:n paketin. Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Toimitamme tilaukset Matkahuollon palvelua hyödyntäen. 

PALAUTUSEHDOT

Asiakkaalla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Palautus on sinulle maksutonta. Palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia uutta vastaavia, avaamattomia, käyttämättömiä sekä myyntikelpoisia tuotteita, niin, että tuotteen voidaan todeta olevan käyttämätön. Laita mukaan nimi ja tilausnumero. Tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella.

Ilmoitus viallisesta tuotteesta tai virheellisestä toimituksesta on tehtävä verkkokaupan sähköpostiosoitteeseen info@kaninkolo.fi. Ilmoitus on tapahduttava 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.

Emme vastaanota palautuksia yli 14 vuorokauden kuluttua siitä, kun asiakas on lunastanut tilauksensa. Kun palautus on hyväksytty, rahat palautetaan pankkitilillesi ilmoittamaasi tilinumeroon.

Jos palautettu tuote ei ole edellä mainitussa, uutta vastaavassa kunnossa, ei tuotteen hintaa palauteta. Tuotteen takaisinlähetys tapahtuu asiakkaan kustannuksella avaamattomassa paketissa. 

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta: mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana tai vioittunut tulee siitä ilmoittaa välittömästi sähköpostitse: www.kaninkolo.fi.

TARJOUSKOODIT

Tarjouskoodit ovat väliaikaisia ja pidätämme kaikki oikeudet tarjouskoodien käyttöön liittyen. 

TIETOSUOJA

Käsittelemme asiakastiedot luottamuksellisesti. Kerättävät tiedot ja käyttötavat on kuvattu erillisessä tietosuojaselosteessa.

Verkkosivujen (www.kaninkolo.fi) ja asiakkaan välillä on suojattu yhteys. 

VASTUU

Myymme aina ensiluokkaisia tuotteita, mutta valitettavasti joskus mukaan voi sattua tuote, joka ei täytä meidän standardejamme. Virhetapauksissa pyrimme aina ratkaisemaan ongelmat yhdessä asiakkaan kanssa.

TOIMITUSEHTOJEN MUUTTAMINEN

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme.

SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN

Verkkokaupan ja asiakkaan välisessä sopimussuhteessa sovelletaan Suomen lakia.

Jos kauppasopimusta koskevaa mahdollista erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi viedä asian kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi.